Ilyen az élet

Friss topikok

  • Katzeryn: Tetszenek a postjaid, régen is szerettelek olvasni, kár, hogy abbahagytad =/ (2011.08.20. 18:15) Újra Magyarország

Linkblog

Szivecskék

2010.10.13. 20:18

szerző: _Sylvi_

Ez volt az a nap, amikor a szemünk szinte egész nap könnyes volt.
Először is Betti és Misi jut az eszembe. Kitartást kívánok nekik és száz százalékig támogatást nyújtok, ahogyan Klau is. Szeretünk Csajszi, ne felejtsd el!!!


Tegnap este írtuk meg a dolgozatot Klauval, aki itt is alust nagy-nagy örömünkre. Annyira büszke voltam magamra, mert azért megdícsérte tanár úr is, és pozitív visszajelzéseket hallottam. Na persze ez nem azt jelenti, hogy mindenki egyet értett velem. Tapasztalat: aki nem mond véleményt, az a hátunk mögött morog a bajsza alatt.
Eléggé kiveséztük a "mikor kell és hogyan felvilágosítani a gyermeket a szexualitásról?" témát. Zsuzsa egyöntetűen elmondta, hogy nem kell még tudnia a gyereknek - és ezzel a többség egyet is értett. 6 évesek arról beszéltek, hogy a szüleiket látták a házastársi élet cselekvésekor. Más kicsi a gruppenszexet elemezte, amit az anyukája folytat. Na ez az, ami nem kell, de nem fogok erről többet írni. A lényeg, hogy Edina a 13 éves hugát hozta fel példaként, hogy el kell kezdeni a felvilágosítást. De egy 6 és egy 13 éves között különbségek vannak. Szerintem el kell kezdeni a virág és a méhecske történeténél, aztán fokozatosan, az ő szintjén megértetni a dolgokat, ha kíváncsi. A suliban úgyis fog róla hallani...
Mariettával, Klauval és Bettivel olyannyira elszórakoztunk TDK előtt, hogy ott tényleg taknyunk-nyálunk összefolyt a nevetéstől. :) A kisebbségtől eljutottunk az 5 ágú "kormánykerékig", gyakorlatilag mindenről beszélgettünk. Nem is kérdéses, hogy abba tudtuk-e hagyni tanárnő mellett. Nem. Természetesen csak diszkréten.
Most ott tartok, hogy leesett, hogy holnap már nem 2 órám lesz, hanem 4. :) Éljen. A kutatásomhoz pedig elkezdtem olvasni az idegennyelvű szakirodalmat, szóval ha nem CNN-t hall itthon Bence, akkor éppen az egyik nemzetközi agressziókezelést ecsetelem neki.

Ma vagyunk 22 hónaposak. :) Szerelmesek vagyunk még mindig. ^^ És ez olyan jó!

 

place: Eger
mood: álmos

 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvi.blog.hu/api/trackback/id/tr282369517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása