Ilyen az élet

Friss topikok

  • Katzeryn: Tetszenek a postjaid, régen is szerettelek olvasni, kár, hogy abbahagytad =/ (2011.08.20. 18:15) Újra Magyarország

Linkblog

Összetartozás

2010.09.23. 22:15

szerző: _Sylvi_

Azt hiszem, a csoport lassan szétcsúszik, ha ez a helyzet továbbra is fennmarad. Az a baj - legalábbis szerintem -, hogy néhány leányzó azt hiszi, hogy ha nem beszének velük, akkor klikkekben jobban érvényesülnek. Pedig nem erről van szó.
Ma újabb interaktív játékkal kedveskedett nekünk tanárnő, ami csoportokra osztotta az amúgyis "színes" csoportot, mert a tesi szakosok is bent voltak az órán. Nóri hozzánk került, Klau pedig Dinkáékhoz. Tök egyértelmű a dolog, mert szerintem olyan átéltünk már pár dolgot, és jól működünk együtt. Mégis, úgy éreztem, hogy Nóri azt hitte, hogy mi utáljuk. Valószínű, Bogiék szemben is így tűnt - és ha jól sejtem, a beszélgetés tárgy is ez volt később -, mert őt jelöltük meg szóvívőként, pedig nagyon óckodott ettől a feladattól. Mentségünkre: ő nem vállalt aktív feladatot az órán, tehát ez a feladat gyakorlatilag rá volt írva. Na mindegy, nem erőszak a disznótor, csakhát...
Most itt ül mellettem Klau. :) Holnap egész nap a sulibab és a könyvtárban fogunk csücsülni. Kellemes időtöltés, de legalább bemutatom neki azt a fiút, aki nemrég a könyvtárban próbált felszedni. Maximum Klau mutat be neki egyet. :D Mindenesetre holnapra tervezünk egy csajos estét - ma is az volt, de holnap kimozdulunk -, hátha a séta is felélénkít minket, mert a sok olvasástól és tanulástól nemhogy szaporodnak az agysejtek, hanem már-már menekülnek az újabbpolírozástól. :)

És most átadom magamat az Élet és Irodalomnak. Éljenek a költők!


 

 

 

 

 

 

 

 

hely: Eger
zene: Linkin park - Bleed it out

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvi.blog.hu/api/trackback/id/tr772319016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása